LOGG INN
GODTEKRUV
Godtekurven er tom
REGISTRER MEG

Personvern og Cookies

PERSONVERNERKLÆRING
"Nettstedet" viser til hele nettstedet godtebyen.no. "Vi" viser til Godtebyen AS. Nettstedet bruker loggfiler som innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person. Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies.

Personvernpolicy
Hvilke typer personopplysninger Godtebyen kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven (lenke til lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet. Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.

Behandlingsansvarlig
Ansvarlig for behandling av personopplysningene er Godtebyen, organisasjonsnummer 920 336 434. Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger Hvis du har spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt på [email protected]
Opplysninger som behandles og formål med behandlingen På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom bestillinger i nettbutikken, der vi spør om opplysningene vi trenger for å sende ut varer: Navn, E-post, telefonnummer og postadresse. Personopplysninger som registreres på megacandy.no er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene lagres helles ikke lokalt hos oss. Opplysningene deles ikke med tredjepart, og vi selger ikke dine personopplysninger til andre. SSL-kryptering Våre nettsider er sikret med SSL-sertifikat, og er altså kryptert.

COOKIES
Ved å bruke nettsidene til Godtebyen.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. "Cookies" - eller informasjonskapsler - er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Det gir oss mulighet til å få en oversikt over hva som legges i handlekurven, hvilke varer som presenteres og annen statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om man ikke aksepterer cookies. Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer det i loggfiler på våre servere i en periode. Dette er informasjon som f.eks. hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, og annen nettsidestatistikk som brukes til å forbedre våre nettsider. I
noen tilfeller brukes denne informasjonen også for å tilpasse vår markedsføring. Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Godtebyen.no. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.